Over ons

OVER ONS

Welkom op onze website en fijn dat je de weg naar ons hebt gevonden.

WAT IS VKA?

VKA staat voor Verbuyst Kerckhaert Agrimodels. Verbuyst is de achternaam van Robin en Kerckhaert is de achternaam van Carmen. Wij hebben als echtpaar de handen ineen geslagen en samen zijn we dit bedrijf begonnen. We gaan onze slogan “Turning Big icons into small ones” verwezenlijken, want we brengen enkele miniaturen op de markt die een must-have zijn voor de echte verzamelaar!

HOE IS VKA ONTSTAAN?

Het bedrijf VKA is voortgevloeid uit onze passie voor landbouwmachines. Carmen is geboren en getogen op een boerderij in het mooie Zeeland en Robin heeft van kleins af aan al een passie voor de agrarische sector. Hij heeft een zelfstandig bedrijf in landbouwmechanisatie en is in het oogstseizoen vaak op de akkers te vinden. Daarnaast is hij, net als zijn vader, gek op landbouwminiaturen en sommigen zullen hem herkennen van verschillende beurzen waar hij te vinden is met zowel z’n vader als zijn vrouw.

ONZE HOOP…..

Hopelijk delen jullie ook deze passie en kunnen we jullie verblijden met enkele mooie miniaturen!

Alvast bedankt voor jullie bezoek op onze site en neem gerust contact op indien je vragen hebt. We zullen deze zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

Met vriendelijke groeten,

Robin Verbuyst & Carmen Kerckhaert

Turning big icons into small ones

Over VKA Models:

VKA B.V.

Adres: Brouwerijstraat 39, 4564EE, Sint Jansteen

Land: Nederland

KVK Nummer: 87638215

E-Mail: info@VKAModels.nl